HSV overraskede mod tophold

Hamburger SV hentede en flot og overraskende sejr, da holdet søndag slog Hertha Berlin med 2-0.

Sæsonen har været med både op og nedture for tyske Hamburger SV. Traditionsklubben har dog modsat de to seneste sæsoner lagt afstand til nedrykningsstregen, og søndag kunne man tage et stort og vigtigt skridt i kampen for succes. Hertha Berlin var dog en svær modstander hjemme i Hamburger, hvor værterne dog overraskede med 2-0,

Første halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor begge hold bed fra sig. Dette uden, at det dog for alvor blev helt farligt, og det var ikke meget, tilskuerne kunne varme sig på i de indledende 45 minutter. Noget bedre blev det efter pausen, hvor Hamburger SV fik hul på Hertha, der ellers var favoritter på forhånd.

12 minutter inde i anden halvleg kom hjemmeholdet nemlig foran. Nicolai Müller tilkæmpede sig plads på kanten af feltet, og bragede bolden i netmaskerne med en stærk afslutning. Det skabte stor jubel på lægterne, og her fik man endnu mere at juble over. Med et kvarter igen sendte Lewis Holtby nemlig Müller af sted i dybden, og med en fin afslutning gjorde han det med sin anden scoring til 2-0.

Hertha Berlin kom ikke for alvor tæt på at drille Hamburg i slutfasen, og så kunne størstedelen af de 46.130 tilskuere juble over sejr. En sejr der sender HSV op på tiendepladsen med 31 points, mens Hertha Berlin fortsat er nummer tre.