Indskiftede Lewandowski reddede Bayern i pokalturneringen

Bayern München havde problemer med Heidenheim, men endte med at vinde 5-4 i den tyske pokalturnering.

Det blev til en helt vild pokalkamp, da Bayern München tog imod Heidenheim i den tyske pokalturnering onsdag aften. Bayern var en mand i undertal i næsten hele kampen, men i sidste ende reddede en indskiftet Robert Lewandowski en 5-4-sejr.

Bayern München kom allerede foran efter 12 minutter, da Leon Goretzke headede et hjørnespark i kassen. Men få minutter efter gik det dog den anden vej for Bayern.

Først blev Niklas Süle udvist, da han trak i nødbremsen efter et dårligt boldtab af Thiago. Og før holdene kunne gå til pause havde Heidenheim både udlignet og bragt sig foran. Først var det Robert Glatzel, der udlignede med et hovedstød, og efterfølgende scorede Marc Schnatterer føringsmål, da han afsluttede et kontraangreb.

Dermed var Bayern på vej mod et sensationelt exit i den tyske pokalturnering, og det fik dem til at sende Robert Lewandowski på banen i pausen - noget, der viste sig at være en god beslutning.

Efter otte minutter på banen headede han bolden ind i boksen til Thomas Müller, der flot flugtede bolden i mål. Og så var han ellers i gang. Blot to minutter efter kom han selv på måltavlen. Müller spillede Lewandowski fri, og han kunne nemt prikke føringsmålet i nettet.

Efter 65 minutter kom Bayern München også på 4-2, da Serge Gnabry scorede, men Heidenheim fik bragt sig tilbage i opgøret igen. Med 15 minutter igen reducerede Heidenheim igen ved Glatzel, og umiddelbart efter fuldendte Glatzel sit hattrick, da han scorede på et straffespark, som Mats Hummels kluntet begik.

Men Lewandowski var opsat på at blive helten, og det blev han også med fem minutter igen, da han scorede til 5-4 på straffe. Det blev kampens sidste mål, og det betyder, at Bayern er klar til semifinalen i den tyske pokalturnering.