• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Italiensk klub lurer på Gladbach-dansker

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den italienske klub Lazio skal angiveligt være meget interesseret i Jannik Vestergaard fra Borussia Mönchengladbach.

Af Kenneth Jensen

Da Danmark lørdag besejrede Peru med 1-0, var der glæde i den den danske lejr, men på tilskuerpladserne, hvor der primært var peruvianere, var der stor skuffelse over resultatet.

Det var dog ikke kun peruvianere, der gik skuffede fra kampen, for også Lazios albanske sportsdirektør, Igli Tare, havde håbet på mere, end det han fik set.

Den italienske klub er nemlig i gang med at se på forstærkninger frem til den kommende sæson i italiensk fodbold, og Tare havde fundet vej til opgøret i håbet om at se nærmere på forsvarsspiller Jannik Vestergaard. Det skriver den tyske avis Bild.

I disse dage bliver Riza Durmisi rygtet til den italienske klub, og ifølge Bild er også Jannik Vestergaard et stort tema i klubben.

Den centrale forsvarsspiller fra Borussia Mönchengladbach, 25 år, har spillet to gode sæsoner i Gladbach og har kontrakt frem til sommeren 2021. Lazio skal være klar til at betale 20 millioner euro - svarende til 150 millioner kroner - for den danske landsholdsspiller.

Lazio har mistet forsvarsspiller Stefan De Vrij, der er skiftet til Inter, og derfor leder klubben efter en stærk spiller til midterforsvaret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.