• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Jacob Bruun Larsen scorede hattrick for Dortmund i testkamp

Jacob Bruun Larsen scorede hattrick for Dortmund i testkamp
Foto: Getty Images

Den 19-årige dansker gjorde tirsdag sit til at overbevise Lucien Favre om, at han skal have flere chancer for Borussia Dortmund, når de gældende kampe begynder. Han scorede tre gang i en testkamp mod FC Zürich.

Af Anders Dehn

Borussia Dortmund er i fuld gang med sæsonforberedelserne, og tirsdag var der planlagt to kampe for holdet. Én om formiddagen mod FC Zürich og én i aften mod Napoli. Den første testkamp forløb især godt med danske øjne.

Ifølge Kicker gjorde Thomas Delaney god figur på den centrale midtbane. Avisen skriver på sin hjemmeisde, at den danske VM-spiller antog rollen som leder og dirigerede med holdkammeraterne fra sin position foran forsvaret.

Men det var en landsmand, der løb med det meste af opmærksomheden. 19-årige Jacob Bruun Larsen scorede således hattrick i 4-3-sejren over FC Zürich og havde ifølge Kicker fint sammenspil med Marco Reus. Den tyske stjerne lagde op til to af Larsens tre mål.

Dermed gjorde Jacob Bruun Larsen sit for at imponere den nye Dortmund-træner, Lucien Favre, der overtog jobbet denne sommer. Håbet for den unge dansker må være, at det kan føre til flere chancen i Bundesligaen, end tilfældet var i sidste sæson.

Dengang fik han en enkelt liga-indskiftning for Dortmund, inden han i januar blev udlejet til Stuttgart. Her blev det dog kun til fire kampe for Bruun Larsen, én af dem fra start.

Dortmund åbner sæsonen 20. august med en pokalkamp mod Greuther Fürth. Seks dage senere følger Bundesliga-premieren mod RB Leipzig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.