Jannik Vestergaard satte punktum i Gladbach-sejr

Den danske landsholdsspiller lukkede kampen mod Hoffenheim med sin scoring til 3-1.

Hoffenheim var en af de helt store overraskelser i sidste sæsons Bundesliga, og i denne sæson stod de blot noteret for et enkelt nederlag inde Gladbach kom på besøg i dag.

Det startede ellers planmæssigt for hjemmeholdet, da Kerem Demirbay efter 25 minutter bragte Hoffenheim foran 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Efter en times spil kom Mönchengladbach tilbage i kampen, da Thorgan Hazard udlignede til 1-1 med et flot spark.

10 minutter før tid kom gæstere så foran 2-1 ved Mathias Ginter, som, efter et par lækre træk fra Vincenzo Grifo, udplacerede Oliver Baumann i Hoffenheim-målet.

Kort efter scorede Jannik Vestergaard sit andet sæsonmål, da hans kollega i forsvaret, Nico Elvedi, headede et hjørnespark videre til den høje dansker, som kastede sig ind i bolden og gjorde det til 3-1.

Dermed overhaler Mönchengladbach Hoffenheim i tabellen, hvor de to mandskaber indtager henholdsvis sjette- og syvendepladsen.