• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Julian Brandt var i hopla i overbevisende Leverkusen-sejr

Julian Brandt var i hopla i overbevisende Leverkusen-sejr
Foto: Getty Images

Julian Brandt brændte banen af i Leverkusens 5-1-sejr over Mainz.

Af Victor Risager

Der var gang i den, da Bayer Leverkusen gæstede Mainz 05 i Bundesligaen fredag aften. Opgøret sluttede med en 5-1-sejr til Leverkusen, og i hele fire af målene havde Julian Brandt en afgørende fod med i spillet.

Kampens første scoring sendte Wendell i kassen efter fem minutter efter en kontra, men dettog ikke længe for Mainz at svare igen. Kun fire minutter senere udlignede svenske Robin Quaison noget tilfældigt efter en dødbold.

Derfra var det dog ikke lige så lige.

Efter 18 minutter scorede Kai Havertz til 2-1 efter smukt forarbejde af Julian Brandt, og ti minutter senere var Brandt selv i målscorerrollen, da han let sendte bolden i kassen, efter at Leverkusen havde spillet Mainz-forsvaret tyndt.

Og Brandt fortsatte dominansen. Før pausen lagde efterfølgende op til Karim Bellarabis 4-1-scoring, og efter pausen var Brandt igen på spil, da han scorede til 5-1 efter 64 minutter.

Mere blev der dog ikke scoret, og med sejren rykker Leverkusen op på femtepladsen i Bundesligaen. De kan dog miste den plads, hvis Eintracht Frankfurt eller Wolfsburg vinder lørdag. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus