Julian Brandt var i hopla i overbevisende Leverkusen-sejr

Julian Brandt brændte banen af i Leverkusens 5-1-sejr over Mainz.

Der var gang i den, da Bayer Leverkusen gæstede Mainz 05 i Bundesligaen fredag aften. Opgøret sluttede med en 5-1-sejr til Leverkusen, og i hele fire af målene havde Julian Brandt en afgørende fod med i spillet.

Kampens første scoring sendte Wendell i kassen efter fem minutter efter en kontra, men dettog ikke længe for Mainz at svare igen. Kun fire minutter senere udlignede svenske Robin Quaison noget tilfældigt efter en dødbold.

Derfra var det dog ikke lige så lige.

Efter 18 minutter scorede Kai Havertz til 2-1 efter smukt forarbejde af Julian Brandt, og ti minutter senere var Brandt selv i målscorerrollen, da han let sendte bolden i kassen, efter at Leverkusen havde spillet Mainz-forsvaret tyndt.

Og Brandt fortsatte dominansen. Før pausen lagde efterfølgende op til Karim Bellarabis 4-1-scoring, og efter pausen var Brandt igen på spil, da han scorede til 5-1 efter 64 minutter.

Mere blev der dog ikke scoret, og med sejren rykker Leverkusen op på femtepladsen i Bundesligaen. De kan dog miste den plads, hvis Eintracht Frankfurt eller Wolfsburg vinder lørdag.