Kæmper hårdt mod nedrykning: Köln henter tredje sejr i træk

Frederik Sørensen og Köln er på vej mod et imponerende comeback i den tyske række, og lørdag aften blev det til en 2-0-sejr over HSV i deres kamp mod nedrykning.

Den danske forsvarsspiller Frederik Sørensen befinder sig sammen med sin klub FC Köln i en meget hård kamp mod nedrykning i den tyske Bundesliga, hvor holdet i det meste af sæsonen har haft store vanskeligheder.

Indtil for tre runder siden havde holdet ikke vundet en eneste kamp i Bundesligaen, men nu ser det pludselig ud til, at sejrens sødme er noget, som man har fået smag for i Köln. Nu er de nemlig oppe på tre sejre i træk.

Den tredje kom lørdag aften, da de slog Hamburger SV med 2-0, og dermed nærmer de sig netop dagens modstander på næstsidstepladsen i den bedste tyske række.

Sejren kom efter to scoringer fra Terodde, som i første halvleg omsatte et hjørnespark til mål, mens han i anden halvleg fuldendte et kontraangreb med en flad afslutning til 2-0, som sikrede de tre point til Köln.

Der er nu blot tre point op til HSV for Frederik Sørensen og resten af Köln-holdet. Det er dog de to nederste, som rykker direkte ned i 2. Bundesliga, mens tredjesidste-pladsen i den tyske række giver playoff-kampe mod nummer tre fra den næstbedste række. Her er der for tiden fire point op til Werder Bremen, der er på den plads.

I næste runde skal Köln møde Augsburg på hjemmebane, hvor de skal prøve at hente sæsonens fjerde ligasejr.