2016-02-05 22:19

Der var fuld fart over feltet på Andreas Christensen, som var med til at sørge for, at Werder Bremen blev udraderet med 5-1 på Borussia Park.

Nummer seks mod nummer 16. Det bør gøre førstnævnte til favoritter - og da særligt, fordi opgøret spilles på sjettepladsens hjemmebane. Det var forholdene, inden Andreas Christensens Gladbach tog imod Jannik Vestergaards Werder Bremen. Og det blev AC, der vandt den duel. 

For efter kun 12 minutter bragte Stindl værterne i front på et fladt indlæg fra højre af Thorgan Hazard. Men der, hvor det blev skønt, var, da AC løb med frem på et angreb. Danskeren prøvede at spille bolden i dybden, men den kom ikke frem til AC's medspiller. I stedet fik gæsterne ikke clearet bolden ordentligt, og så havnede kuglen for fødderne af en Gladbach-spiller, som spillede den tilbage til Dahoud, som flot lagde bolden ind til AC, der sparkede bolden i kuglen i det tomme mål. 

Og danskeren gjorde det til 3-0 efter hjørnespark i anden halvleg. Det skete, da den 19-årige dansker stod helt umarkeret i det lille felt og flot pandede bolden i mål. Werder fik reduceret ved Pizarro, men lige lidt hjalp det: Gladbach besejrede Werder med 5-1. 

Sejren gør, at Gladbach kravler op på fjerdepladsen, som giver CL-kvalkampe. Werder er stadig på 16. pladsen.

SENESTE NYT...
OP | NED