• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Konkurrent til Lukas Hradecky: Leverkusen henter U21-landsholdskeeper

Foto: Getty Images

Den tidligere Superliga-keeper får en ny konkurrent til pladsen i målet i Bayer Leverkuen.

Af Victor Risager

Midt i corona-krisen har tyske Bayer Leverkusen netop sikret sig en forstærkning til den kommende sæson.

På sin hjemmeside meddeler den tyske klub, at de har købt den 21-årige målmand Lennart Grill fra FC Kaiserslautern. I Leverkusen får den unge keeper en kontrakt, der gælder indtil sommeren 2024, og han kommer til klubben, når den indeværende sæson er færdigspillet.

Leverkusens førstevalg i målet har siden 2018 været finske Lukas Hradecky, der har en fortid i Esbjrg fB og Brøndby IF, og den nye keeper er umiddelbart udset som fremtidens mand i klubben.

- I Lennart Grill få vi en meget interessant og talentfuld målmand. Det er et indkøb med perspektiv, da Lennart har store udviklingsmuligheder. Vi er meget glade for, at vi kunne at overbevise ham, siger sportsdirektør Simon Rolfes ifølge klubbens hjemmeside.

I Kaiserslautern nåede Lennart Grill at spille 54 kampe for klubbens førstehold. Han har også to U21-landskampe for Tyskland på cv’et. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.