• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Sylvester Guldberg Røn

Kovac klarmelder Neuer til tysk pokalfinale

Manuel Neuer har siddet ude med en skade, men Bayern München-træner Niko Kovac forsikrer, at målmanden starter i lørdagens pokalfinale.

Af Sylvester Guldberg Røn

Bayern München sikrede sig i sidste uge det tyske mesterskab, da de udraderede Eintracht Frankfurt på hjemmebane. Denne lørdag kan de tage andet trofæ på en uge og dermed den tyske double, når Yussuf Poulsen og RB Leipzig venter i den tyske pokalfinale. 

Anfører Manuel Neuer har siddet ude med en skade siden den 14. april, og det har været et kapløb med tiden, om keeperen ville blive klar til finalen. Det kan Bayern-træner Niko Kovac dog afsløre, at han er blevet. 

- Jeg kan sige, at Manuel kommer til at starte inde i pokalfinalen. Han er vores anfører, og han har spillet en rigtig god sæson. Han er en hjørnesten på vores hold, så vi er meget glade for, at han er blevet klar, siger Niko Kovac på pressemødet inden finalen ifølge GOAL. 

Arjen Robben, Franck Ribery og Rafinha stopper i klubben efter denne sæson, men Niko Kovac kan ikke garantere, at de får spilletid i sæsonens sidste kamp. 

- Det er den sidste kamp for disse tre fantastiske spillere, men vi har en meget svær opgave foran os. Det bliver en svær beslutning, for vi har også mange spillere, der har spillet godt i den sidste del af sæsonen, siger Niko Kovac. 

Der er kickoff i den tyske pokalfinale klokken 20.00 denne lørdag. 

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus