2017-10-06 17:49

Carlo Ancelotti har ikke tænkt sig at tage et nyt job med det samme, efter at italieneren for en uges tid siden blev fyret i Bayern München.

I sidste uge fik den italienske succestræner Carlo Ancelotti sparket i tyske Bayern München efter et par blandede resultater i både ind- og udland.

Siden har der været mange spekulationer om, hvor den rutinerede manager vil havne, og særligt Premier League har været spået som en mulig destination. 

Carlo Ancelotti fortæller dog selv nu, at han ikke har planer om at tage et job før sommeren 2018:

- Et eventyr er forbi, og et andet vil starte et nyt sted. Nu er jeg på ferie, og det vil jeg blive ved med at være de næste 10 måneder indtil juni. Jeg kommer ikke tilbage før det, fortæller Ancelotti til Football-italia.net i forbindelse med, at italieneren modtog en pris for sin bog "Il Leader Calmo". 

I Italien håber man på, at den tidligere Bayern-manager vil overveje at træne det italienske landshold, der hungrer efter succes siden VM-triumfen i 2006, men det afviser Ancelotti selv:

- Italien har styrken til at nå til VM og klare det godt, selvom der er andre stærkere landshold. Jeg er stadig topmotiveret for at træne hver eneste dag, så jeg har ikke overvejet at træne et landshold. Det vil jeg først gøre, når den motivation forsvinder, siger han.

Carlo Ancelotti har ikke talt meget om selve fyringen i Bayern München, der faldt umiddelbart efter det tyske holds nederlag til Paris Saint-Germain i Champions League. 

Selv føler han ingen skam:

- Det er en del af jobbeskrivelsen, at man kan blive fyret, så det skammer jeg mig ikke over. I de 22 år, hvor jeg har trænet, har jeg altid haft gode forhold til de spillere, som jeg har trænet, fordi jeg har respekteret dem alle. Sådan var det også i Bayern, udtaler han.

I startopstillingen til kampen mod PSG undlod Ancelotti at udtage profilerede navne som Arjen Robben og Franck Ribery. Flere rygter melder, at det netop var disse spillere, der krævede en fyring. Til det svarer Ancelotti:

- Om spillerne var imod mig? Det ved jeg ikke. Jeg respekterede dem alle, men som træner skal du træffe et valg om at sende 11 spillere på banen og syv på bænken.

- Tilbage er det op til spillernes intelligens at acceptere de beslutninger, og op til klubben at støtte deres træner, afslutter Carlo Ancelotti kryptisk.  

Den italienske træner kan prale af et rimelig vildt CV, når jobjagten sætter ind. Før Bayern München har Ancelotti trænet blandt andet Juventus, Real Madrid, Chelsea, Paris Saint-Germain og AC Milan.

SENESTE NYT...
OP | NED