Liverpool FC har allerede fået et stort bud afvist for Naby Keita i RB Leipzig, men Premier League-klubben giver ikke op.

Tyske RB Leipzig var sidste sæsons største overraskelse. De store underdogs stormede frem i Bundesligaen, hvor man længe formåede at true mægtigt Bayern München i kampen om titlen. Yussuf Poulsen og holdkammeraterne måtte dog nøjes med at være lige ved og næsten.

Topholdets gode sæson har dog skabt en del interesse omkring flere af spillerne. Især Naby Keita, der er et varmt navn i Liverpool, som angiveligt allerede har budt 570 millioner kroner for Keita. Det bud blev dog afvist, men det stopper ikke Premier League-bejlerne, der vil byde igen. 

I et interview med Kicker er Leipzig-træner Ralph Hasenhuttl dog kold overfor Liverpool, mens han heller ikke giver meget for AC Milan, der jagter svenske Emil Forsberg:

- Man kan se, at de har det godt her, og at de virkelig glæder sig til den nye sæson. De ved rigtig godt, hvad de har med at gøre her. Det er selvfølgelig et kompliment for os, at de to spillere kan vække interesse hos så store klubber. Det er dog ikke vores plan, at vi vil tillade vores spillere at skifte til førstbydende, siger Ralph Hasenhuttl til Kicker og fortsætter:

- Vores målsætning er, at vi gerne vil etablere os yderligere- Hvad vi gør denne sommer, bliver helt afgørende i forhold til at opnå det mål, udtaler Leipzig-træneren.

RB Leipzig sluttede sidste Bundesliga-sæson som to´er.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?