Leipzig og Yussuf Poulsen ude af pokalturneringen efter klart nederlag

RB Leipzig tabte ottendedelsfinalen mod Eintracht Frankfurt.

RB Leipzig og danske Yussuf Poulsen kæmper med i topstriden af Bundesligaen, og det østtyske hold er også stadig med i Champions League.

Holdet var indtil tirsdag aften tilmed stadig med i den tyske pokalturnering, DFB Pokalen, som man nåede finalen i sidste sæson.

Så langt skulle holdet dog ikke komme i år, for i ottendedelsfinalen ventede pokalmestrene fra 2018, Eintracht Frankfurt.

En svær kamp og en gentagelse af et ligaopgør, der fandt sted for blot et par uger siden. Ved den lejlighed vandt Frankfurt 2-0.

Med Poulsen med fra start kom Red Bull-klubben også denne gang bagud. Efter 17 minutter omsatte André Silva nemlig et straffespark.

Kort inde i anden halvleg blev den føring fordoblet, da Filip Kostic udnyttede en stor forsvarsfejl.
Senere i halvlegen fik gæsterne dog reduceret, da Dani Olmo satte en flot scoring ind, efter at Timo Werner hoppede over bolden.

Selvsamme Werner skulle få en stor chance til sidst, men afslutningen kiksede og gik forbi.

I stedet for en udligning lukkede Eintracht Frankfurt til allersidst kampen med en scoring til 3-1. For anden gang i opgøret var det Filip Kostic, der nettede.

3-1 blev også resultatet, og RB Leipzig og Yussuf Poulsen er dermed ude af turneringen for denne gang. Frankfurt er videre til kvartfinalen.