• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Johan Haarløv

Leverkusen forlænger med målmand

Leverkusen forlænger med målmand
Illustration

Bernd Leno har fået forlænget sin aftale med et enkelt år med den tyske topklub, så han nu er at finde mellem stængerne på BayArena frem til 2018. 

Af Johan Haarløv

De er tidligt ude med julegaverne i Bayer Leverkusen. Egentlig havde den 21-årige målmand Bernd Leno kontrakt med Bundesliga-klubben frem til 2017, men nu har han fået forlænget den aftale med et enkelt år. Den nye kontrakt løber dermed frem til år 2018. 

Den unge målmand kom til Leverkusen fra Stuttgarts 2. hold i 2011 på en lejeaftale, og der gjorde han det så godt, at opholdet siden blev gjort permanent. 

- Bayer Leverkusen har forvandlet mig fra at være en 19-årige målmand i 3. division til nu at være førstevalg i en klub, der spiller i Champions League, siger Leno ifølge Sky Sports. 

- Den tillid, klubben har vist mig, er jeg utrolig taknemmelig for. 

Leverkusen og Leno har i denne sæson lukket 14 mål ind i Bundesligaen, hvor de ligger på en delt andenplads med Dortmund. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.