• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Leverkusen holder fast i toppen med ny sejr

Foto: Getty Images

Leverkusen sikrede sig tre nye point søndag eftermiddag med en sejr over Augsburg.

Af Victor Risager

Bayer Leverkusen fortsætter med at bejle til en af de top fire-pladser, der giver adgang til Champions League i næste sæson, i Bundesligaen.

Søndag eftermiddag hentede den tyske klub igen tre point med en sejr over Augsburg, og dermed har de vundet deres seneste fem kampe. 

Leverkusen bragte sig foran efter 25 minutter på mål af kantspilleren Moussa Diaby. Stortalentet Kai Havertz sendte en skarp stikning i dybden til Diaby, der chippede bolden over målmand Tomas Koubek og i mål.

Og efter pausen blev føringen fordoblet. Nadiem Amiri modtog bolden midt på banen, hvorfra han drev bolden frem til Augsburg-feltet og sendte bolden køligt ind ved nærmeste stolpe.

Det blev dermed en 2-0-sejr til Bayer Leverkusen. De er nummer fem i Bundesligaen, men er á point med Borussia Mönchengladbach på fjerdepladsen. Leverkusen har to point op til Dortmund på tredjepladsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.