Leverkusen satte en stopper for miniputters pokaleventyr

Saarbrucken er færdig i pokalturneringen, efter at de tabte til Leverkusen tirsdag aften.

Saarbrucken er en af de helt store historier i årets tyske pokalturnering. Klubben, der i denne sæson har sikret sig oprykning fra den tredjebedste til den fjerdebedste tyske række, slog således både FC Köln og Fortuna Düsseldorf fra Bundesligaen ud af pokalturneringen.

Men tirsdag aften blev semifinalerne endestationen for Saarbrucken. De tabte således til Bundesliga-holdet Bayer Leverkusen.

Allerede efter 11 minutter bragte Bayer Leverkusen sig foran i opgøret. Kerem Demirbay sendte en flot aflevering ind i feltet, hvor Moussa Diaby flot flugtede kampens første mål i kassen.

Og knap ti minutter senere spillede Leverkusen sig endnu tættere på pokalfinalen. Bolden havnede lidt tilfældigt for fødderne af Lucas Alario i Saarbruckens felt, og den argentinske angriber fordoblede uden problemer Leverkusens føring.

Leverkusen var ikke færdige, og i anden halvleg udbyggede de føringen ved Karim Bellarabi efter flot oplæg af Kerem Demirbay. Det sluttede dermed 3-0.

Sejren betyder, at Leverkusen er klar til finalen i DFB Pokal, mens Saarbrucken altså er færdige i turneringen. Modstanderen findes onsdag, når Bayern München og Eintracht Frankfurt tørner sammen i den anden semifinale.