• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Leverkusen satte en stopper for miniputters pokaleventyr

Foto: Getty Images

Saarbrucken er færdig i pokalturneringen, efter at de tabte til Leverkusen tirsdag aften.

Af Victor Risager

Saarbrucken er en af de helt store historier i årets tyske pokalturnering. Klubben, der i denne sæson har sikret sig oprykning fra den tredjebedste til den fjerdebedste tyske række, slog således både FC Köln og Fortuna Düsseldorf fra Bundesligaen ud af pokalturneringen.

Men tirsdag aften blev semifinalerne endestationen for Saarbrucken. De tabte således til Bundesliga-holdet Bayer Leverkusen.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Nyt trænerjob på vej til Michael Laudrup?

Allerede efter 11 minutter bragte Bayer Leverkusen sig foran i opgøret. Kerem Demirbay sendte en flot aflevering ind i feltet, hvor Moussa Diaby flot flugtede kampens første mål i kassen.

Og knap ti minutter senere spillede Leverkusen sig endnu tættere på pokalfinalen. Bolden havnede lidt tilfældigt for fødderne af Lucas Alario i Saarbruckens felt, og den argentinske angriber fordoblede uden problemer Leverkusens føring.

Leverkusen var ikke færdige, og i anden halvleg udbyggede de føringen ved Karim Bellarabi efter flot oplæg af Kerem Demirbay. Det sluttede dermed 3-0. 

Sejren betyder, at Leverkusen er klar til finalen i DFB Pokal, mens Saarbrucken altså er færdige i turneringen. Modstanderen findes onsdag, når Bayern München og Eintracht Frankfurt tørner sammen i den anden semifinale. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus