Leverkusen smadrer sig op på omgangshøjde med Dortmund

Leverkusen har maksimumpoint efter to runder af Bundesligaen med sejr på 3-1 over Fortuna Düsseldorf.

Efter sejr mod Paderborn i Bundesliga-åbningen skulle Leverkusen følge det op på udebane mod Fortuna Düsseldorf i dag. Det gjorde de ganske klart med en sejr på 3-1.

Det var dog hjemmeholdet, som fik sat Leverkusen i gang. Efter seks minutter lavede Lewis Baker nemlig selvmål.

Efter en halv times spil fordoblede Charles Aranguiz føringen, og seks minutter senere fulgte Karim Bellarabi op med målet til 3-0.

Otte minutter før tid fik Fortuna Düsseldorf pyntet på resultatet, da Alfredo Morales reducerede til 3-1.

Det blev slutresultatet, og dermed har Leverkusen toppoint efter to kampe. Bundesligaen toppes af Dortmund på bedre målscore.