• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Sylvester Guldberg Røn

Lewandowski om Bayern-emnet Sané: En fremragende spiller

Foto: Getty Images

Bayern München-angriberen Robert Lewandowski har kun roser til overs for Manchester Citys Leroy Sané, der rygtes til den tyske storklub.

Af Sylvester Guldberg Røn

Bayern München sikrede sig i weekenden det tyske mesterskab, da de udraderede Eintracht Frankfurt. Det betyder, at den tyske storklub er tyske mestre to point foran danskerklubben Borussia Dortmund. 

Bayern har dog været i store problemer i gennem sæsonen, og derfor spekuleres der i store investeringer i spillertruppen denne sommer. En af de spillere, der rygtes til klubben, er Manchester City-tyskeren Leroy Sané, og angriber Robert Lewandowski er meget begejstret for kantspilleren. 

- Han er en fremragende spiller med store kvaliteter og et stort potentiale. Jeg har allerede oplevet mange gange, hvilke kvaliteter han besidder. Han er uden tvivl en spiller, der kan tage os til et nyt niveau og forbedre vores hold fra dag et, siger Robert Lewandowski ifølge GOAL. 

Bayern har i forvejen sikret sig de to franske verdensmestre Benjamin Pavard og Lucas Hernandez, og Lewandowski forventer ikke, at de tyske giganter er færdige med at handle. 

- Tranfersvinduet er ikke engang åbent, og vi har allerede hentet to spiller. Jeg er sikker på, at der er mere i vinter. Bayern har ikke sagt sit sidste ord, når det kommer til tranfers endnu, siger Robert Lewandowski. 

Robert Lewandowski blev topscorer i Bundesligaen i denne sæson med 22 sæsontræffere. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.