• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga .
Sponsoreret artikel

Live stream Bundesliga-fodbold hos spiludbyderne

Live stream Bundesliga-fodbold hos spiludbyderne
.

Find det bedste sted at se den altid underholdende tyske Bundesliga.

Af .

Vidste du godt, at du kan live streame Bundesligaen på nettet ganske uden at det skal koste dig en formue? Vi guider dig i denne artikel til det bedste Bundesliga stream.

Er du også træt af, at det er blevet så dyrt at se Bundesligaen på TV? Der er hjælp at hente! Hos flere spiludbydere på nettet kan du nemlig live streame Bundesligaen. Det er næsten gratis, så hvorfor ikke give det et skud? Du kan følge Lewandowski og alle de andre stjerne uge efter uge fra første parket.

Find et Bundesliga stream hos spiludbyderne

Det er ganske nemt, hurtigt og sikkert at få adgang til alle sæsonens kampe i den populære Bundesliga. Du skal anstrenge dig, for ikke at få adgang til et Bundesliga stream på en håndfuld minutter.

Sådan gør du:
1: Opret en spilkonto hos en spiludbyder
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
3: Du kan nu live streame Bundesligaen samt en god sjat anden tysk bold

Det er ikke sværere end ovenstående. Hos flere spiludbydere kan du indbetale med MobilePay og Apple Pay, så det er så nemt som det kan blive.
Er der slet ingen yderligere krav tænker du måske?

Det er et ufravigeligt krav, at der er penge på din spilkonto, når du live streamer. Det betyder naturligvis, at du skal foretage en indbetaling til din spilkonto, hvis du ikke allerede har en konto.

Du må også gerne live streame Bundesligaen, hvis du har sat et væddemål inden for de seneste 24 timer.

Der er flere spiludbydere, som tilbyder et Bundesliga stream. Du kan læse mere om hvilke spiludbydere det drejer sig om inde på spilportalen 7.dk. Frem med Bundesliga-garnet – du får brug for det!

Hvordan fungerer et Bundesliga stream?
Et Bundesliga stream fungerer på den måde, at du går til den ønskede kamp i spiludbyderens live betting-sektion. Der finder du et lille streaming-ikon, som viser at du kan live streame kampen. Klik på ikonet, og du kan nu live streame den ønskede kamp – enten som en integreret del af live betting-sektionen eller i fuldskærm-tilstand.

Det er helt op til dig, hvordan du vælger at følge dine Bundesliga-favoritter. Du bestemmer også helt selv hvilken device du vil live streame på. Du kan benytte din mobil, tablet eller desktop – det er helt op til dig.

Streaming-kvaliteten er i top, og forsinkelsen er ganske minimal, så du kan sagtens bruge et Bundesliga stream til live betting. Der er engelske kommentatorer på de fleste kampe. Ganske få lavt profilerede kampe må du undvære kommentatorer på. 

Se Bundesligaen og mange flere ligaer 
Det er ikke kun Bundesligaen, som du kan følge hos spiludbyderne. Er du fussball-connaisseur kan du se frem til ganske mange ligaer og rækker. Når det kommer til tysk fodbold er der primært fokus på 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og 3. Bundesliga.

Du kan også live streame den tyske pokalturnering – kaldet DFB Pokal. Den bliver taget ganske seriøst på de kanter, så forvent ikke en Mickey Mouse-Cup som i f.eks. Storbritannien.

I de lavere tyske rækker er spillet naturligvis knapt så poleret som når mægtige Bayern München eller Borussia Dortmund er i aktion. Spillet er mere tju-bang, men det tager absolut intet fra underholdningsværdien. I de lavere rækker støder du i øvrigt også på gode gamle ”Tradition-Vereins” som FC St. Pauli, 1860 München, Hansa Rostock og 1. FC. Kaiserslautern. Der er dermed lagt op til en masse nostalgi, hvis du er af en ældre årgang.

Og nåh ja, så er det jo også på sin plads at nævne, at hvis man vil følge traditionsrige HSV i 2. Bundesliga, så er et stream pt. bedste mulighed.

Bundesligaen er mere populær end nogensinde
Bundesligaens popularitet er støt stigende de seneste år – ikke bare i det store udland, men også herhjemme.

De tyske stadions plejer at være ”ausverkauft”, i en grad som andre ligaer kun kan kigge misundeligt til.

Tysk fodbold boomer i den grad, og populariteten bliver helt sikkert ikke mindre af, at FC Bayern netop har vundet Champions League. Dortmund og til dels Leverkusen har også været en del af det fine selskab i mange år, og nu er RB Leipzig godt på vej til at bygge noget stort.

Bundesligaen er i stand til at tiltrække store internationale stjerner, som tidligere nok ville have foretrukket at spille i England, Italien eller Spanien.

I dag kan vi nyde verdensklassespillere som bl.a. Robert Lewandowski, Leroy Sané, Erling Haaland, Jadon Sancho og Joshua Kimmich i Bundesligaen. På danskerfronten er der også flere spillere end nogensinde. I skrivende stund kan vi bl.a. følge Yussuf Poulsen, Thomas Delaney, Robert Skov og Jacob Bruun Larsen.  

Masser af tysk sport
Foretrækker du andre sportsgrene, så fortvivl ej.

Du kan også live streame den tyske ishockey Bundesliga – den hedder DEL – og den bedste række i tysk håndbold (HBL). Du kan dermed også følge de danske håndboldstjerner i henholdsvis THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt m.fl. Der er også masser af tennis, basket, volleyball og sågar et hav af mindre sportsgrene. 

Bundesliga stream – se tysk fodbold på farten
Som du nok kan forstå, så er der mange gode grunde til at et Bundesliga stream er sagen.

Du kan se tysk fodbold hvor og når du ønsker det. Et Bundesliga stream hos spiludbyderne er dermed et oplagt add-on til når du er på farten.