Lukas Hradecky og Frankfurt videre i DFB Pokal

Frankfurt slog her til aften Bielefeld med 1-0 og spillede sig dermed videre i den tyske pokalturnering.

Med den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky i kassen fra start til slut spillede Frankfurt sig her til aften videre til semifinalerne i den tyske DFB Pokal.

I kvartfinalen stod de over for Bielefeld, der til daglig gør sig i 2. Bundesliga, og fra start kunne man tydeligt se en klasseforskel på de to mandskaber.

Efter kun seks minutter blev der slået et indlæg ind fra venstre af Frankfurt, som blev rettet af af en Bielefeld-forsvarer, men til forsvarsspillerens uheld kommer bolden hen til en helt fri Danny Blum, som sikkert sender bolden i netmaskerne.

Resten af første halvleg og hele anden halvleg var meget lige, men uden de helt store chancer.

Efter 85 minutter måtte Lukas Hradecky dog hive en stor redning frem, og den redning endte altså med at være afgørende for, at Frankfurt kunne trække sig sejrsrigt ud af kampen.

Det var kampen igennem et opgør, hvor Frankfurt var dominerende både på boldbesiddelse og antal afslutninger, og også på den vigtigste parameter af dem alle: Mål scoret.

De andre kvartfinaler i DFB Pokal er Bayern - Schalke,Sportsfreunde Lotte - Dortmund og HSV - Gladbach.