• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Mainz-træner: Fischer har haft brug for tilvænning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viktor Fischer har endnu ikke slået igennem i Mainz, men det er normalt, at spillere har brug for tilvænningsperioder, og danskeren har reageret godt på trænerens instruktioner til træning, mener Sandro Schwarz.

Af Anders Dehn

Det har hverken været helt vildt godt eller helt vildt skidt for Viktor Fischer i Mainz. Den danske offensivspiller kom til klubben forud for denne sæson, og han har spillet seks af ni kampe i Bundesligaen og pokalturneringen, heraf tre fra start.

Han har altså ikke været fast mand, men har omvendt fået spilletid i de fleste kampe. Fischer har dog endnu sit første mål i Mainz-trøjen til gode, men i den tyske klub bekymrer de sig ikke.

Cheftræner Sandro Schwarz lyder som en mand, der tager Fischers situation stille og roligt. Om Fischer og holdkammeraten Kenan Kodro siger Schwarz:

- Det er normalt, at nogle har brug for mere tilvænningstid end andre, og det får de også. Det klarer vi med intern kommunikation. Vi forklarer, hvor de kan forbedre sig, siger træneren til Kicker.

Schwarz mener, at Fischer og Kodro har taget trænerens instruktioner til sig.

- De har begge vist en reaktion til træning, slår han fast.

Mainz spiller næste kamp allerede fredag, hvor holdet kan se frem til en udebanetur til Gelsenkirchen, hvor Schalke 04 venter. Kicker vurderer, at Fischer har gode chancer for spilletid i den kamp. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.