Dortmund-forsvarer misser Liverpool-opgør efter blodprop
2016-01-14 06:00

I Borussia Dortmund står man godt til andenpladsen, men mesterskabet må klubben opgive, mener den offensive profil Marco Reus.

I Borussia Dortmund var man for godt et år tilbage i massive problemer. Storklubben lå til i bunden af Bundesligaen, men reddede med et flot forår en syvendeplads i den bedste tyske række. I denne sæson er det går noget bedre for Dortmund, der indtager en aktuel andenplads, hvor holdet dog atter på se langt efter Bayern München, der ligner et urørligt hold i toppen. 

Otte points er Borussia Dortmund efter Bayern München, og det er for mange. Det mener klubbens storprofil Marco Reus, der i stedet håber på at kunne sikre andenpladsen: 

- Vores mål for foråret er, at vi skal holde vores plads samt den afstand, der er til holdene bag os. Vi står i en god position i forhold til dette. Vi møder tidligt Borussia Mönchengladbach, der er en direkte konkurrent i toppen. Det er en helt afgørende kamp, som vi skal være helt klar til, siger Marco Reus til Bundesligaens officielle hjemmeside og fortsætter: 

- Vi gør det langt bedre, end vi gjorde i sidste sæson. Vi må dog indrømme, at det bliver svært at fange Bayern München, fordi de er så stabile. Bundesligaen er så god, at det næsten ikke betyder noget, hvem du møder. Rammer man 100 procent, kan alle vinde over alle, vurderer Reus. 

Borussia Dortmund er på andenpladsen seks points foran Hertha Berlin og yderligere tre foran Mönchengladbach. Halvdelen af Bundesliga-sæsonen er afviklet. 

SENESTE NYT...
OP | NED