Dortmund er bagud 3-2 til Monaco, men Marco Reus tror alligevel at de gule fra Tyskland kan gå videre i Champions League.

At være bagud før et returopgør er aldrig godt, og at have ladet modstanderen score tre mål på ens egen hjemmebane gør næppe chancerne for videre avancement større. Ikke desto mindre vil Dortmunds Marco Reus ikke lade sig slå ud før dommeren har fløjtet en sidste gang i fløjten til aftenens afgørende Champions League-kvartfinale mod Monaco.

Det er ikke et ønsket udgangspunkt, som Dortmund i aften har, men i modsætning til det første opgør, har holdet noget i aften, som de ikke havde for en uge siden: Marco Reus.

Den vævre spiller med nummer 11 på ryggen fik i weekenden comeback efter længere tids skadespause, og efter bare to minutter viste han sit værd. Et fladt indlæg blev ekspederet i kassen efter en afslutning bag efet støtteben, og så havde Reus endnu en gang vist, hvad han er gjort af.

I aften håber han på at vise det igen, men opgøret bliver svært.

- Vi ved, at vi er bagud. Men jeg tror stadig at chancerne er 50/50. Selvfølgelig er resultatet fra første opgør ikke til vores fordel, men der er en enorm kvalitet i vores hold og vi tror, at vi stadig kan gøre det. Vi har udviklet en speciel holdånd i de seneste dage, så vi vil gerne spille en god kamp og komme i semifinalen, siger Marco Reus til Dortmunds hjemmeside.

Skader har taget store dele af denne sæson fra 27-årige Marco Reus. I de 16 kampe han har spillet, har han alligevel formået at lave syv mål og syv målgivende afleveringer. Det er sådanne præstationer, resten af Dortmund-mandskabet håber på, hvis de skal gå videre mod Monaco.

Kampen spilles på Stade Louis II med kampstart klokken 20.45. 

SENESTE NYT...
OP | NED