• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Medie: Tuchel er favorit til at erstatte Heynckes i Bayern München

Foto: Getty Images

Bayern München skal muligvis have ny træner til næste sæson, og her er Thomas Tuchel favorit til at tage over for Jupp Heynckes.

Af Morten Jørgensen

Da Bayern München startede denne sæson var det med Carlo Ancelotti som træner, men nu er det Jupp Heynckes, som sætter taktikken i den tyske storklub. Ved starten af næste sæson kan det dog sagtens være en helt tredje mand, der står i spidsen for klubben.

Jupp Heynckes er kommet ind og har stabiliseret situationen i Bayern München, som nu er langt foran nummer to i Bundesligaen og har kvalificeret sig til kvartfinalerne i Champions League, og selvom den rutinerede tysker har en stor stjerne hos Bayern München-bestyrelsen, er det ikke givet, at han også skal være træne i næste sæson.

Den 72-årige træner havde egentlig stoppet sin karriere, da Bayern München ville have ham som erstatning i efteråret, men han indvilgede i at tage endnu en tørn i klubben. Denne sæson kan dog blive hans allersidste.

Ifølge Sport Bild er den tidligere Dortmund-træner, Thomas Tuchel, nemlig favorit til at blive udnævnt som afløser for Jupp Heynckes efter denne sæson.

Bayern München er angiveligt på udkig efter en træner, som kan snakke tysk, og det kriterie opfylder Thomas Tuchel i hvert fald. Den 44-årige tysker sagde farvel til Dortmund efter sidste sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus