• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Medie: Zorniger har været til møde i tysk klub

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ifølge Kicker har Alexander Zorniger været til møde med Hannover 96's sportsdirektør. Den tidligere Brøndby-træner lader dog ikke umiddelbart til at være klubbens førstevalg, men han er stadig på listen over emner til det ledige trænersæde.

Af Kenneth Jensen

De troede sådan set, at de havde fundet sig en ny træner, tyske Hannover 96, men til sidst takker schweizeren Alexander Frei nej til jobbet. Så klubben fra 2. Bundesliga leder fortsat efter en mand til at stå i spidsen for holdet, og den mand kan ende med at blive tidligere Brøndby-træner Alexander Zorniger.

Det er nemlig kommet frem i tyske Kicker, at Alexander Zorniger har været til møde med Hannovers sportsdirektør, Jan Schlaudraff. Den tidligere Brøndby-træner har været ledig siden februar 2019, hvor han blev fyret i Brøndby.

Læs også:Bedst og værst: Wilczek-vikar med to scoringer i Brøndby-sejr over Esbjerg

Klubben har et ønske om at få en ny træner ind senest efter landsholdspausen, så der er kun et par uger til at finde den kommende træner i. Og ganske interessant er det altså, at Alexander Zorniger er spil.

Zorniger, der også har en fortid som træner for Stuttgart og RasenBallsport Leipzig, er dog ikke navnet, der står øverst på ønskelisten i Hannover, forlyder det i tyske medier. Flere navne er i spil, og  topkandidaten lige nu er angiveligt Hannes Wolf, der har en fortid som træner for Hamburger SV.

Læs også:Bedst og værst: Drømmekasser i Lyngby, hvor OB var på besøg

Hannover 96 ligger fjerdesidst i 2. Bundesliga med 14 point efter 13 kampe. I weekenden blev klubben klust 0-4 ude mod FC Heidenheim.

Læs også:Døren åben for Zorniger: Hannover og schweizer kunne ikke blive enige

Læs også:Det blev Alexander - men ikke Zorniger: Hannover klar med ny træner

Læs også:Tre Superliga-spillere udtaget til Finlands skæbnekampe

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020