• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Sylvester Guldberg Røn

Mulig dansk startplads: Dortmund-boss vil rotere i pokalturneringen

Dortmund-træner Lucien Favre vil rotere i tirsdagens pokalopgør mod Werder Bremen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Borussia Dortmund, med Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen i truppen, ligger lunt i svinget til det tyske mesterskab, hvor de efter 20 spillerunder har syv point ned til forfølgerne Borussia Mönchengladbach og Bayern München. 

De tyske dukse er dog også stadig med i den tyske pokalturnering, hvor de er nået til 1/8-finalerne. Tirsdag tager Dortmund i mod Werder Bremen, og mesterskabskampen har sat sine spor. Træner Lucien Favre har nemlig tænkt sig at rotere. 

- Vi vil, og vi skal, rotere. Spillerne kan simpelthen ikke holde til det i længden ellers, hverken fysisk eller mentalt. Se bare Manuel Akanji og Dan-Axel Zagadou. De spillede for mange gange i træk, og hver skete der i sidste ende? De blev skadet i lang tid. For at det ikke skal ske, er vi nødt til at rotere, siger Favre til Kicker.

Rotationen i pokalturneringen kan betyde en startplads til Jacob Bruun Larsen, der efter et imponerende efterår ikke er startet inde for Dortmund siden den 18. december. Han har fået 14 minutters spilletid i Dortmunds tre første kampe i Bundesligaen efter vinterpausen. 

Tirsdagens pokalbrag fra Signal Iduna Park fløjtes i gang kl 20.45. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus