Bundesliga

Nando Rafael lynede i topopgør

Den udlejede AGF'er kom på scoringstavlen, da Augsburg vandt en vigtig sejr i kampen om oprykning til 1. Bundesliga. Martin Retov tilbage i varmen i Rostock.

Nando Rafael er gået lige ind på holdet i Augsburg, der i dag tog endnu et skridt mod oprykning med en sejr over et andet tophold, oprykkerne fra Fortuna Düsseldorf.

Michael Thurk bomber løs i 2. Bundesliga og med sit 20. sæsonmål bragte han hjemmeholdet foran.

Nando Rafael ville dog ikke stå tilbage for ligatopscoreren og efter en time fordoblede han føringen med sit første sæsonmål for sin nye klub. 2-0 blev resultatet.

Augsburg overhaler dermed danskerklubben Bielefeld og er nu placeret som nummer tre, en position der giver adgang til play off-kampe mod Bundesligaens nummer 16 om en plads blandt de bedste i tysk fodbold.

Martin Retov var tilbage i startopstillingen for Hansa Rostock, som dog lidt skuffende måtte nøjes med 0-0 ude mod Koblenz, der ligger under stregen i 2. Bundesliga.

Retov og Rostock avancerer med sejren til 14.-pladsen, seks point over stregen.

Dagens sidste kamp i 2. Bundesliga vandt 1860 München med 1-2 over Greuther Fürth. Sascha Rösler var helten, da han blev dobbeltmålscore og sikrede de tre point ét minut før tid.