Neuers drop giver Bayern München sæsonens første pointab

Efter fire sejre i de fire første kampe måtte Bayern München meget overraskende nøjes med uafgjort på hjemmebane mod Augsburg, der udnyttede en sjælden fejl af Manuel Neuer

Bayern München er ikke rekordmestre i Tyskland for ingenting, og igen i år er de startet sæsonen på suværen vis. Fire sejre i fire kampe lød statistikken på før aftenens hjemmekamp mod Augsburg, hvor der på forhånd ikke var levnet gæsterne mange chancer.

Men til manges store overraskelse lykkedes det de undertippede udehold at slippe fra Allianz Arena med det ene point.

I første halvleg stod der som forventet Bayern München på det meste, og særligt Renato Sanchez var meget aktiv foran Augsburgs felt. Men hverken det portugisiske talent eller veteranen Thomas Müller kunne dog for bolden i mål.

I stedet måtte Bayern München helt hen til anden halvleg, før det lykkedes at score målet til 1-0. Det stod en anden veteran, nemlig hollandske Arjen Robben, for, da han efter flot forarbejde af Serge Gnabry selv kunne gøre arbejdet færdigt og score kampens første mål.

Det skulle dog ikke blive kampens sidste, og det blev mod forventning udeholdet Augsburg, der udlignede til 1-1 med kun tre minutter tilbage af kampen efter noget så usædvanligt som en fejl af Manuel Neuer.

Han fik ikke grebet et hjørnespark, som han kun fik prikket videre til Augsburg-spilleren Jeffrey Gouweleeuw, der sendte bolden ind i det lille felt, hvor holdkammeraten Felix Götze stod klar.

Felix Götze skiftede denne sommer til Augsburg fra netop Bayern München, og er desuden lillebro til den nuværende Dortmund-spiller og tidligere Bayern München-stjerne Mario Götze.

Dermed sluttede kampen 1-1, hvilket betød sæsonen første pointab til Bayern München. Storklubben sidder dog stadig på førstepladsen i Bundesligaen, hvor man har to point ned til Werder Bremen, der noget overraskende indtager andenpladsen efter de tidligere tirsdag vandt 3-1 over Hertha Berlin, der er på tredjepladsen.