Ny Bruun Larsen-scoring satte gang i Dortmund-comeback

Jacob Bruun Larsen scorede Dortmunds første mål, da de vendte 0-2 til 4-2.

I midtugen scorede Jacob Bruun Larsen sit første mål for Borussia Dortmund, da de besejrede Nürnberg med hele 7-0, og igen imod Bayer Leverkusen kom den unge dansker på tavlen. Den scoring blev startet på et flot Dortmund-comeback.

I første halvleg af opgøret havde Mitchell Weiser og Jonathan Tah nemlig bragt Bayer Leverkusen foran med to mål, og dermed stod Dortmund over for en stor opgave, hvis de skulle have noget med fra opgøret.

Men efter 65 minutter gav Bruun Larsen, der for anden gang i træk startede inde, Dortmund håb, da han var hurtigst over Marco Reus’ retur, som han fik prikket over stregen.

Og den scoring havde tydeligvis givet Dortmund det håb, de havde brug for. I hvert fald sørgede Reus for at udligne kort efter, da han efter godt samspil med Jadon Sancho sparkede udligningen forbi Lukas Hradecky i Leverkusen-målet.

Comebacket blev også fuldendt, efter at indskiftede Paco Alcacer scorede til 3-2 få minutter før tid, og i overtiden lukkede og slukkede Alcacer med sin scoring til 4-2, som også blev kampens endelige resultat.

4-2-sejren betyder, at Dortmund topper Bundesligaen med 14 point efter seks runder. De er ét point foran Bayern München.

Thomas Delaney startede ligesom Jacob Bruun Larsen på banen, men han blev pillet ud i pausen, da Dortmund skulle jagte mål.