• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Ny konkurrent til Delaney? Dortmund kigger på Tottenham-spiller

Foto: Getty Images

Dortmund har allerede forstærket sig med Thomas Delaney på den centrale midtbane, men den tyske storklub kigger nu på endnu en midtbanespiller.

Af Morten Jørgensen

Julian Weigl, Nuri Sahin, Mahmoud Dahoud, Gonzalo Castro, Sebastian Rode og Thomas Delaney.

Sådan ser Dortmunds centrale midtbane ud i næste sæson, og det er formentlig mindst én spiller for meget. Dortmund har dog et kig på endnu en central midtbanespiller, skriver Bild.

Det er Tottenhams kenyanske landsholdsspiller, Victor Wanyama, som den tyske storklub angiveligt har et godt øje til. Det er dog usandsynligt, at Dortmund køber den 26-årige afrikaner medmindre, at klubben sælger et par spillere i sommerens transfervindue.

I løbet af den seneste tid er både Julian Weigl, Gonzalo Castro og Nuri Sahin blevet rygtet væk fra Dortmund, og det vil i givet fald give plads til Victor Wanyama.

Siden skiftet til Tottenham for to år siden har Victor Wanyama været mere eller mindre fast mand hos Premier League-klubben, men han fik halvdelen af den forgangne sæson spoleret på grund af en skade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.