• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Sylvester Guldberg Røn

Nyslået Union Berlin-dansker: En bonus, at den står på Bundesliga

Foto: Getty Images

Marcus Ingvartsen glæder sig til at komme i gang for sin nye klub Union Berlin. Han havde dog ikke regnet med, at han skulle spille i Bundesligaen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Marcus Ingvartsen lavede mål på samlebånd i FC Nordsjælland, og i sommeren 2017 udløste det et skifte til belgiske KRC Genk. Målene udeblev dog for angriberen, og i sidste sæson var Ingvartsen meget langt fra fast spilletid. 

Kort inden U21-slutrunden fik han dog fremtiden på plads, da han blev præsenteret i den nyslåede Bundeliga-klub Union Berlin. Skiftet var længe undervejs, kan Ingvartsen nu fortælle. 

- Vi var i kontakt med hinanden i lang tid. Faktisk så længe, at det kun er en bonus, at jeg nu skal spille Bundesliga og ikke 2. Bundesliga, siger Marcus Ingvartsen til Berliner Kurier. 

Marcus Ingvartsen sætter også et par ord på, hvorfor det ikke gik som håbet i KRC Genk. 

- Vi fik en ny træner i klubben, og han havde nogle andre idéer på fodboldbanen. Det gjorde, at jeg ikke fik særlig mange chancer i sidste sæson. Men det er, hvad der kan ske i fodboldverdenen. 

23-årige Marcus Ingvartsen har fået en kontrakt indtil sommeren 2022, og han kan få debut den 18. august, når Union Berlin møder RB Leipzig i sæsonpremieren. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.