• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Officielt: Leverkusen køber Ajax-spiller

Officielt: Leverkusen køber Ajax-spiller
Foto: Getty Images

Bayer Leverkusen har forstærket truppen frem mod næste sæson med den 23-årige Daley Sinkgraven.

Af Morten Jørgensen

Peter Bosz har et rigtig godt kendskab til Ajax-truppen efter at have været cheftræner i den hollandske klub, og det har han nu udnyttet til at hente en af storklubbens spillere til Leverkusen, hvor han nu står i spidsen for en af Bundesligaens bedste hold.

Leverkusen meddeler på sin hjemmeside, at Daley Sinkgraven er blevet købt i Ajax, og den 23-årige hollænder har underskrevet en fireårig kontrakt med den tyske klub.

- Daley Sinkgraven er en meget veludviklet spiller rent teknisk. Med hans evner til at læse spillet vil han passe perfekt ind i vores trup. Derudover ved Daley allerede, hvordan Peter Bosz ønsker at spille, og de arbejdede rigtig godt sammen i den tid, de var hos Ajax, fortæller Leverkusens sportsdirektør, Simon Rolfes.

Hos Leverkusen er Daley Sinkgraven en spiller, der kan blive brugt på en række pladser. Han kan således både spille venstre back, venstre kant og central midtbane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.