• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nicklas Grodt Degn

Officielt: Uffe Bech skifter til græsk storklub

Den tidligere Lyngby-, FC Nordsjælland og Brøndby-spiller Uffe Bech bliver den femte dansker i den græske traditionsklub Panathinaikos.

Af Nicklas Grodt Degn

Det blev tidligere tirsdag rygtet i tyske og græske medier, at danske Uffe Bech var på vej til den græske storklub Panathinaikos og nu er det sikkert og vidst.

Panathinaikos præsenterer den danske kantspiller på sin hjemmeside. Den 26-årige Bech, der har været uden kontrakt siden starten af juli, skriver under på en treårig kontrakt.

Det bliver den femte dansker, der trækker en Panathinaikos-trøje over trøjen. Bech går i fodsporene på Rasmus Thelander, Jan Michaelsen, Rene Henriksen og Claus Nielsen

Uffe Bech var seneste på kontrakt i Hannover 96, hvor han spillede 13 Bundesliga-kampe. Han spillede efteråret i Brøndby IF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.