• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Opfindsom fan så Bundesliga fra et træ: Politiet hentede ham ned igen

Foto: Getty Images

En mand ville så gerne se Union Berlin - Bayern München, at han klatrede op i et af de træer, der omgiver stadion. Politiet hentede ham dog kort efter ned.

Af Anders Dehn

Det er to måneder og 16 dage, siden Union Berlins fans senest kunne se deres hold hjemme på Stadion An der Alten Försterei, og der er ikke udsigt til, at de bliver budt inden for foreløbig. Så da holdet genåbnede Bundesligaen mod Bayern München søndag aften, var en enkelt fans tålmodighed sluppet op.

Manden kravlede op i et af de 12 meter høje træer, der omgiver stadionet i Berlins sydøstlige udkant. Dem er der mange af. På dansk hedder hjemmebanen "Stadion ved det gamle skovridderhus".

Læs også:Alt er ved det gamle: Lewandowski bombede videre mod Ingvartsen og co.

Derfra var han kortvarigt den eneste fan i månedsvis, der har set fodbold fra en af Europas topligaer i levende live. Det var dog en stakket frist. Omkring 400 politifolk var til stede omkring stadion for at sørge for, at fans blev væk, og de skred ind og hentede manden ned igen.

- Personen blev bragt til identitetskontrol, siger en polititalsmand til Bild, der også bringer et foto af manden i træet.

Læs også:Video: Köln og Mainz delte i målrig kamp - tidligere FCM'er lagde op til...

Manden slipper ifølge avisen for yderligere tiltale. Han nåede til gengæld ikke at sidde der langt tid nok til at få et mål med. Robert Lewandowski scorede kampens første af slagsen efter godt 40 minutters spilletid.

I anden halvleg udbyggede Benjamin Pavard så Bayerns føring til 2-0, som kampen også endte. Dermed fik manden næppe det resultat, han havde håbet på - men til gengæld en god historie at fortælle.

Læs også:2. Bundesliga: Tre tophold dummede sig i overtiden

Læs også:Dortmund-boss om skadet stopper: Han kommer ikke til at spille mere

Læs også:Robert Skov om FCK-tiden: Der er bare forskel på København og Jylland

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020