Tysk skandale: Videodommer-chefen bliver fyret
2017-04-21 16:01

I aften sparkes der hul på ligaens 30. spillerunde, og det bliver gjort med et brag. I Tysklands fjerdestørste by kommer drengene fra småbyen Hoffenheim på besøg. Nagelsmanns drenge ligger pt. nummer tre i tabellen og med fantastiske muligheder for Champions League næste sæson. Alt imens er det heller gået så ringe for Köln, som har gode kort på hånden i forhold til at opnå europæisk fodbold næste sæson. Der er derfor vitale point i omløb denne fredag aften på RheinEnergieStadion.

Kampfakta:
Spillested: RheinEnergieStadion
Dommer: Fritz
Kamptidspunkt: Fredag 20:30
TV: Eurosport 2

Holdnyt:
FC Köln:
I sidste weekend tabte Peter Stögers drenge til bundholdet Augsburg med 2-1, hvor de ellers var to mand i overtal i slutfasen

Köln ligger fortsat på en fin position med hensyn til kvalifikation til europæisk fodbold næste sæson. På det seneste er de dog begyndt, akkurat som de øvrige subtop hold, at vise meget svingende form og smide point i kampe, de burde vinde. “Gedebukkene” befinder sig i øjeblikket på tabellens syvendeplads, som kan betyde europæisk fodbold alt afhængig af, hvem der vinder pokalturneringen.

Stöger skal forsøge at tage et skridt mod europæisk fodbold uden Risse, Guirassy og Zoller, der alle er med med skader.

TSG 1899 Hoffenheim:
“Die Kraichgauer” tog sejren i et rent mål-bonanza mod Gladbach med cifrene 5-3 i det der måske var sæsonens mest underholdene kamp

Det ser efterhånden ud som om, Nagelsmanns tropper har sikret sig top-4. De resterende kampe i sæsonen er dog stadig vigtige, da det nu må handle om for Hoffenheim at sikre sig en af de direkte pladser til Champions League-gruppespillet.

Med en sejr i aften er Hoffenheim i øvrigt matematisk sikret europæisk fodbold for første gang nogensinde i klubbens historie.

Hoffenheim lider ikke af en eneste skade, men de må dog undvære deres ellers faste mand i tremandsforsvaret Benjamin Hübner, da forsvarskrumtappen imod Gladbach fik sit tiende gule kort denne sæson.

Karantæner:
FC Köln: Ingen
TSG Hoffenheim: Benjamin Hübner

Bud på startopstillinger:
FC Köln: Horn; Olkowski, Heintz, Subotic, Hector; Höger, Lehmann; Clemens, Bittencourt; Modeste, Osako
TSG Hoffenheim: Baumann; Vogt, Süle, Bicakcic; Toljan, Zuber; Rudy; Demirbay, Kramaric; Wagner, Szalai

Vidste du, at…:
ungarske Adam Szalai i denne sæson har scoret syv mål på kun tretten afslutninger? Det gør ham til ligaens klart skarpeste spiller.

Dom:
Köln har trods et par nederlag på det seneste været stærke hjemme på RheinEnergieStadion, og trods det faktum at Hoffenheim har klaret sig flot på udebane denne sæson, så siger vores mavefornemmelse, at Köln snupper de tre point. 2-1 til hjemmeholdet.

bulibold.dk er Danmarks største side om tysk fodbold. Vi leverer analyser, rejseguides, podcasts og meget mere

SENESTE NYT...
OP | NED