Tysk skandale: Videodommer-chefen bliver fyret
2016-01-23 09:30

Med en sidsteplads i tabellen skal Hoffenheim til at have point. Leverkusen er dog det hold, de har den dårligste statistik mod i Bundesligaen.

Kampfakta:
Spillested: Wirsol Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim
Dommer: Fritz
Kampstart: Lørdag 15:30
På tv: Eurosport DK

Holdnyt: 
Hoffenheim:
Hjemmeholdet går ind til foråret på en sidsteplads, men med Stevens ved roret, er der trods alt grund til optimisme. Ikke forbi spillet var berusende i første halvdel af sæsonen, men fordi hollænderen om ikke andet formåede at sætte et par point på kontoen.
 
Leverkusen er dog ikke yndlingsmodstanderen – så langt fra endda. I de to klubbers sidste 15 opgør har Hoffenheim således tabt hele 13 gange. 
 
I de to klubbers opgør i foråret blev det da også til nederlag, efter Zuber ellers havde bragt Hoffenheim foran efter blot fem minutter.
 
Til lørdagens kamp må Stevens se bort fra Elyonoussi, Herdling og Schwegler. Til gengæld kan han råde over nyindkøbet Kamaric, der dog formentlig får lov at begynde på bænken.
 
Bayer Leverkusen:
For gæsterne kom vinterpausen ubelejligt. Efter et efterår hvor resultaterne og præstationerne var svingende, fik holdet endelig lidt stabilitet til sidst, hvor de sluttede af med tre sejre i træk.
 
Særlig Hernandez var skarp med mål i syv af de seneste otte Bundesligakampe. Mod Hoffenheim er det dog Kiessling, der er fokus på. Den lange angriber har scoret ti gange i fjorten opgør mod gæsterne.
 
De langtidsskadede Bender, Hilbert og Aranguiz er endnu ikke klar. Alle tre er tilbage i træning, men forventes ikke i kamp lige foreløbigt. Derudover er også Boenisch ude.
 
Karantæner: 
Hoffenheim: Ingen
Bayer Leverkusen: Ingen
 
Bud på startopstillinger:
Hoffenheim: Baumann - Kaderabek, Schär, Süle, J.-S. Kim - Strobl, Rudy - Schmid, Volland, Zuber - E. Vargas
Bayer Leverkusen: Leno - Jedvaj, Toprak, Tah, Wendell - Kampl, Kramer - Bellarabi, Calhanoglu - Kießling, Chicharito
 
Vidste du, at...:
Hoffenheims pointhøst i efteråret var deres næstdårligste i Bundesligaen. Kun i 2012/2013 sæsonen fik man færre point, og ved den lejlighed reddede holdet først livet på en højdramatisk sidste spilledag.
 
Dom: 
Leverkusen er på papiret favoritter, men vi tror på, at Hoffenheim og Stevens får lukket af for deres hurtige omstillinger og sikrer sig det ene point. 1-1.
SENESTE NYT...
OP | NED