Tysk skandale: Videodommer-chefen bliver fyret
2016-03-04 16:41

Begge mandskaber kommer med 4-0 sejre i bagagen. Mens hjemmeholdet er presset til sejr, lever Gladbach nok med et point på en bane, hvor de traditionelt set har det svært.

Kampfakta:
Spillested: Volkswagen-Arena, Wolfsburg
Dommer: Siebert
Kampstart: Lørdag 15:30
TV: Eurosport DK

Holdnyt: 
Wolfsburg:
Med en 4-0 sejr ude mod Hannover holdte Wolfsburg tirsdag fortsat liv i håbet om at spille Champions League i den kommende sæson. Den helt store helt i den kamp var Schürrle, der med et hattrick for alvor fik vist, hvorfor Wolfsburg smed omtrent €30 millioner for ham sidste vinter.
 
Nicklas Bendtner sad over i 4-0 sejren angiveligt på grund af sygdom, men selvom han siden er blevet rask, er det langt fra ensbetydende med, at han også er i truppen til lørdagens kamp. 
 
Hjemmeholdet må med sikkerhed fortsat undvære Bengalio, Ascues, Jung, Naldo, Seguin og Dost, men kan måske finde trøst i, at de har statistikken på deres side forud for kampen mod Gladbach.
 
Wolfsburg har nemlig ikke tabt i de seneste ti hjemmekampe mod lørdagens modstander, og det gør Gladbach til det hold i Bundesligaen, som Wolfsburg har den bedste statistik i mod.
 
Gladbach:
Også gæsterne kommer med en dugfrisk 4-0 sejr fra midtugens runde, da Stuttgart blev kørt over i en opvisning på Borussia-Park. Højdepunktet i den kamp for Gladbach var Herrmanns hjemmebane-comeback fem måneder efter sin skade.
 
Herrmann scorede endda umiddelbart efter sin indskiftning og førte an i festlighederne efter kampen, men den lynhurtige kant er dog stadig et stykke fra at være tilbage i topform og begynder formentlig på bænken.
 
Generelt set begynder det at lysne for Gladbach, der har været hårdt ramt af skader i denne sæson. Hahn er også tilbage på træningsbanen efter sin skade, men det er stadig tvivlsomt, om hans form rækker til en plads i truppen.
 
En der til gengæld ikke kommer med er Oscar Wendt. Backen pådrog sig en fiberskade i sejren over Hannover og må sidde over det næste stykke tid. Det samme må Dominguez, Jantschke, Stranzl og Schulz fortsat også. 
 
Karantæner: 
Wolfsburg: Horn
Gladbach: Ingen
 
Bud på startopstillinger:
Wolfsburg: Casteels - Träsch, Knoche, Dante, R. Rodriguez - Luiz Gustavo - Guilavogui, Arnold - Draxler - Schürrle, M. Kruse
Gladbach: Sommer - Elvedi, A. Christensen, Nordtveit, Hinteregger - Dahoud, G. Xhaka - Hazard, F. Johnson - Stindl, Raffael
 
Vidste du, at...:
flere spillere har optrådt for begge klubber? Gladbachs Johnson har en fortid i Wolfsburg, mens både Dante og Kruse begge kan se tilbage på en tid hos die Fohlen. Også Dieter Hecking har spillet for Gladbach. Det var tilbage i sæsonen 1984/85.
 
Dom:  
Begge hold går ind til opgøret med selvtillid, men det er Wolfsburg, der har mest brug for point. Gladbach kan tillade sig at afvente og så slå til i omstillingerne, og det passer formentlig Schubert meget godt mod et til tider tungt Wolfsburg-forsvar. 3-2 sejr til gæsterne.
SENESTE NYT...
OP | NED