• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Oscar Wendt vil slutte karrieren i Tyskland eller Sverige

Foto: Getty Images

Oscar Wendt har ingen planer om at slutte karrieren endnu og håber på en ny kontrakt i Borussia Mönchengladbach.

Af Victor Risager

Fra 2006 til 2011 var Oscar Wendt en stor profil i FC København, og den svenske venstre back nåede at spille 204 kampe for Superliga-klubben, før han tog sydpå til tyske Borussia Mönchengladbach.

Svenskeren har spillet i den tyske klub lige siden, men til sommer skal den 34-årige back måske finde en ny klub, da kontrakten i Gladbach udløber.
Oscar Wendt selv håber dog på at få en ny kontrakt og afslutte karrieren i den tyske klub – ellers vil han formentlig vende tilbage til Sverige, hvor han startede karrieren i IFK Göteborg.

Det fortæller han i et interview med Kicker ifølge Bulinews.

Læs også:Oscar Wendt takker tidligere FCK-assistent: Det var skæbnen

- At afslutte min karriere i Gladbach ville være mit drømmescenarie. Det er meget, meget svært for mig at forestille mig at tage til en anden Bundesliga-klub. Min mavefornemmelse fortæller mig, at jeg enten vil tilbringe resten af min karriere på Gladbach eller tage tilbage til Sverige for at tilbringe de sidste år af min karriere dér, siger Oscar Wendt.

Et karrierestop er også helt udelukket, selvom han er blevet 34 år. Wendt har stadig et par år til bag, slår han fast. 

- Min sult er lige så stor, som den var for 15 år siden. Jeg føler, at en ild brænder inde i mig. At jeg er 34 år, betyder ikke, at jeg skal sidde på bænken eller gå på pension. I sidste ende handler det altid om ens præstation. Jeg ved, at jeg stadig kan hjælpe holdet. Og så længe jeg har den fornemmelse, vil jeg fortsat spille.

Læs også:Bundesligaens førerhold meldes interesseret i Andreas Christensen

- Jeg vil ikke gå på pension som 34-årig. Jeg føler mig fit, så det er bestemt for tidligt. Jeg tror stadig, at jeg er i stand til at spille i to eller tre år til. Mindst, siger Oscar Wendt.

I denne sæson har Oscar Wendt spillet 20 kampe for Borussia Mönchengladbach – heraf 14 i Bundesligaen, hvor klubben aktuelt er på en flot fjerdeplads.

Superliga

Mere Superliga

Fokus