• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Paris Saint-Germain kræver 60 millioner for Rønnows banemand

Paris Saint-Germain kræver 60 millioner for Rønnows banemand
Foto: Getty Images

Eintracht Frankfurt har angiveligt fået oplyst den pris, som klubben skal betale for at sikre sig Kevin Trapp på en permanent aftale.

Af Morten Jørgensen

I sommer skiftede Frederik Rønnow til Eintracht Frankfurt med en forhåbning om at blive førstevalg i den tyske klub. Sådan skulle det dog ikke komme til at gå, men måske han kan få en ny chance i næste sæson.

På sidste dag i transfervinduet fik Eintracht Frankfurt hentet klubbens tidligere målmand, Kevin Trapp, i Paris Saint-Germain på lejeaftale, og tyskeren har sidenhen siddet tungt på tjansen mellem stængerne. Det er dog fortsat ikke sikkert, at hans lejeaftale bliver gjort til en permanent kontrakt.

Ifølge SportBild vil Paris Saint-Germain have 60 millioner kroner for Kevin Trapp, og i skrivende stund er det uvist, om Bundesliga-klubben for anden gang vil betale en transfersum for den 28-årige målmand, som første gang kom til Eintracht Frankfurt i 2012, hvor han forlod Kaiserslautern. 

Hvis Eintracht Frankfurt og Paris Saint-Germain ikke kan blive enige om en pris for den tyske målmand, vil det dog være en rigtig god nyhed for Frederik Rønnow. I sidste måned kunne den tyske klubs sportsdirektør således fortæller, at den tidligere Brøndby-profil bliver førstevalg i det tilfælde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.