• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Martin Davidsen

Paulsen til Pauli? Dansker på ønskelisten i tysk kultklub

Danske Bjørn Paulsen kan muligvis fortsætte i tysk fodbold, hvis han forlader Ingolstadt denne sommer.

Af Martin Davidsen

Efter bare et halvt år i den tyske klub Ingolstadt kan danske Bjørn Paulsen være på vej mod et klubskifte. Ingolstadt er rykket ned i 3. Bundesliga, og det er tvivlsomt, at Paulsen vil fortsætte karrieren på dette niveau; derfor kan han blive aktuel for andre klubber i det kommende transfervindue. 

Hans tidligere klub Hammarby er allerede blevet nævnt som en bejler til danskerens signatur, og nu melder en ny tysk klub sig på banen. Ifølge den tyske avis Hamburger Morgenpost er 27-årige Bjørn Paulsen således et emne i kultklubben St. Pauli, der netop er blevet nummer 9 i 2. Bundesliga.  

Den tidligere EfB- og SønderjyskE-spiller Bjørn Paulsen kom til Ingolstadt fra Hammarby i vinter og spillede fast i forårssæsonen, hvor det blev til 18 kampe, tre mål og to oplæg i den forgæves kamp for overlevelse. Nu ser det altså ud til, at danskeren kan være på vej videre. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.