Poulsen assisterede i RB Leipzig-sejr - Ingvartsen 'snydt' for scoring

Der var flere danskere i aktion eftermiddagens Bundesliga-kampe, hvor der dog også var succes for danskerklubberne

RB Leipzig tog lørdag eftermiddag sin anden sejr i træk, da de mødte Hertha Berlin. Her var Timo Werner igen-igen den store helt i 4-2-sejren, hvor danske Yussuf Poulsen dog også bidrog.

Timo Werner havde allerede bragt RB Leipzig foran på et straffespark, og Maximilian Mittelstadt havde udlignet for Hertha Berlin, da Poulsen i første halvlegs tillægstid blev noteret for en assist til Marcel Sabitzer scoring til 2-1. Her lagde danskeren bolden af til Sabitzer, som var heldig med at se sit skud blive rettet af på vej mod mål.

Med fem minutter tilbage scorede Kevin Kampl til 3-1 på oplæg af Timo Werner, som et minut inde i tillægstiden selv lavede sit andet mål i kampen til 4-1, inden Davie Selke i de døende sekunder reducerede til slutresultatet 4-2. Sejren sender RB Leipzig op på andenpladsen i tabellen.

Den anden Berlin-klub, oprykker Union Berlin, var også i aktion med den tidligere FC Nordsjælland-angriber Marcus Ingvartsen på banen ude mod Mainz 05. Han troede efter en halv time, at han havde scoret til 1-0, men målet blev i stedet tilskrevet et selvmål af Mainz' Daniel Brosinski.

Union Berlin kom både på 2-0 og 3-0 på to mål af svenske Sebastian Andersson. Karim Onisiwo bragte lidt håb tilbage for Mainz 05 med sin scoring med ti minutter tilbage, men det blev ikke til mere end endnu en reducering af Daniel Brosinski, som dermed fik rodet lidt bod på sit selvmål. Det hele endte 3-2 til Union Berlin, som med sejren rykker op på 11.-pladsen.

I de to øvrige eftermiddagskampe vandt Augsburg 1-0 på udebane mod Paderborn, mens Schalke 04 på hjemmebane spillede 3-3 mod Fortuna Düsseldorf i et meget målrigt opgør.