• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Thomas Joseph Bansø

Poulsen netter igen i flot Leipzig-afslutning

Yussuf Poulsens scoring til 2-0 var med til at skaffe point ude mod Eintracht Frankfurt

Af Thomas Joseph Bansø

Lørdag eftermiddag bød på de sidste kampe i den tyske 1. Bundesliga, og her var Yussuf Poulsen igen i vælten.

Den danske landsholdsspiller scorede til 2-0 for RB Leipzig ude mod Eintracht Frankfurt, men slutteligt måtte man nøjes med uafgjort 2-2 på to sene Frankfurt-scoringer.

Det kan dog ikke ødelægge indtrykket af en super debutsæson for oprykkerne, som slutter på en flot andenplads efter suveræne Bayern München.

Den mest imødesete kamp var i Hamburg, hvor hjemmeholdet med en scoring to minutter før tid vendte 0-1 til 2-1 mod Wolfsburg, og dermed er det Folkevognsklubben, der skal i nedrykningsspil, mens HSV bliver nummer 14.

Thomas Delaney var med i en målfest i Dortmund, som vandt 4-3, efter at de var nede 2-3. Gladbach fik skuffende 2-2 hjemme mod Darmstadt med Andreas Christensen og Jannik Vestergaard i midterforsvaret.

Frederik Sørensen og 1. FC Köln vandt 2-0 over Mainz, mens ellers svage Bayer Leverkusen gennembankede Hertha Berlin med hele 6-2 ude.

Hoffenheim og Augsburg spillede 0-0,mens Schalke kun fik 1-1 ude mod Augsburg. Mestrene fra Bayern slog slutteligt Freiburg med 4-1.

Leipzig og Dortmund følger med Bayern i Champions League, mens Hoffenheim skal spille CL-kval.

FC Köln skal i Europa League, mens Hertha skal spille kval til turneringen. Ingolstadt og Darmstadt rykker direkte ned, mens Wolfsburg som nævnt skal i nedrykningskamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus