• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Gustav Tornby

Raiola: Derfor valgte Haaland Dortmund over United

Foto: Getty Images

Mino Raiola forklarer i et interview med engelske Telegraph, hvorfor hans klient, Erling Braut Haaland, valgte at skifte til Borussia Dortmund fremfor Manchester United.

Af Gustav Tornby

Siden sit store gennembrud i Champions League-gruppespillet i løbet af efteråret begyndte de store klubber for alvor at sværme omkring norske Erling Braut Haaland.

Nordmanden, der indtil sit nylige skifte til Borussia Dortmund tørnede ud for RB Salzburg, blev sat i forbindelse med mandskaber som Manchester United, RB Leipzig og Juventus. 

Haaland forklarer selv, hvorfor han skiftede til Dortmund. 

Læs også:Raiola: Ingen af mine klienter skal til United - de ville ødelægge Pele og Ma...

- De var meget direkte og sagde: "Vi har brug for dig oppe foran, vi kan lide din spillestil og ønsker at have dig her", fortæller Haaland ifølge Goal. 

- Jeg kunne godt lide, hvordan de talte til mig, og det var det, der fik mig til at skifte hertil. Jeg følte bare, at mig og Dortmund var et godt match. 

Haaland er skiftet til et mandskab, der er på fjerdepladsen i Bundesligaen og syv point efter ligaens nummer et, Leipzig, som Haaland også blev rygtet til. 

Læs også:Håland-handel mislykkedes: Nu lurer United på varm Wolves-angriber

Spillerens agent, Mino Raiola, forklarer i samme ombæring, hvorfor Haaland endte med at skifte til Dortmund og ikke Manchester United, som han også var rygtet intenst til, nok grundet hans stærke forhold til klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær. 

- De (Dortmund, red.) var dem, der tiltalte ham mest. Alle klubber fik muligheden for at talte til ham i person. Det lod vi ske, specielt når han jo kender Ole, fortæller Raiola i et interview med The Telegraph.  

- Han følte, at lige nu var det ikke det rette skridt i hans karriere. Det er ikke noget mod Manchester United eller Ole. Han valgte Borussia Dortmund fremfor dem og andre klubber og det er jeg rigtig glad for, da han skifter til den klub, han ønskede og det er det, der er bedst for ham lige nu. 

- Hvis han ønskede Manchester United, så skulle jeg nok lade ham skifte dertil, men det ønskede han ikke, slutter agenten. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus