• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mads Aagurd

Robben efter stop: Uden tvivl den sværeste beslutning i karrieren

Foto: Getty Images

Det har langt fra været nogen nem beslutning for Arjen Robben at sætte støvlerne på hylden.

Af Mads Aagurd

Torsdag meddelte Arjen Robben, at han stopper karrieren. Egentlig havde han holdt døren åben for en ny klub efter udløb med Bayern München, men det bliver ikke til noget for den 35-årige hollænder, som kan se tilbage på en stor karriere.

Beslutningen har langt fra været let for stjernen, som desværre har været hårdt plaget af skader gennem hele karrieren. En karriere, som tog kantspilleren fra Groningen til PSV og videre til Chelsea, Real Madrid og Bayern München.

- Det er uden tvivl den sværeste beslutning, jeg har måttet træffe i min karriere. En beslutning hvor hjerte og sind kolliderede, siger han til De Telegraaf og uddyber:

- Det er kærligheden til spillet og overbevisningen om, at du stadig kan tackle hele verden overfor virkeligheden om, at ikke alt fungerer, som man vil det, og at man ikke længere er en 16-årig dreng, der ikke ved, hvad en skade betyder.

Hollænderen, som nåede 96 landskampe, understreger, at han er sund og i god form, men de mange skader gør også, at han tænker over, at han også i fremtiden vil være i stand til at dyrke sport og motionere.

Slutteligt ser Arjen Robben tilbage med stolthed og taknemmelighed for den karriere, han har haft.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.