• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Robben og Ribery skal forhandle kontrakter med Bayern München

Bayern München gør sig klar til at snakke nye kontrakter med både Franck Ribery og Arjen Robben.

Af Morten Jørgensen

Franck Ribery og Arjen Robben er nærmest blevet synonyme med Bayern München, men de to kantspillere har kontraktudløb til sommer.

Siden 2009 har Bayern München rådet over de to spillere, som ofte har gjort livet surt for modstanderne på hver sin fløj. Selvom kantspillerne begge er blevet 34 år, spiller de fortsat en rolle på Bayern Münchens bedste mandskab, og det kan de komme til et par år endnu.

Bayern Münchens administrerende direktør, Karl-Heinz Rummenigge, udtaler nemlig, at de tyske mestre vil forhandle nye kontrakter med Franck Ribery og Arjen Robben i næste måned.

- Vi har snakket med begge spillere og aftalt at holde kontraktforhandlinger i april, og så må vi se. Vi vil snakke i april. Det er blevet aftalt med spillerne, og de har begge accepteret det. Det var meget uproblematisk for dem, fortæller Karl-Heinz Rummenigge ifølge Goal.

- Vi har til opgave at sammensætte holdet til næste sæson, og vi vil gøre vores bedste. Det var ikke et problem for nogen af de to. Det er kendt, at de vil gerne vil fortsætte i Bayern München, og hvis de spiller, som de gjorde i lørdags, vil vi sætte os sammen og snakke om det.

I weekenden vandt Bayern München 6-0 mod Hamburger SV, hvor Frank Ribery scorede to gange, mens Arjen Robben nettede én gang.

De to har sammen med resten af Bayern München-mandskabet muligheden for at avancere til kvartfinalerne i Champions League, hvis de formår at forsvare en 5-0-sejr fra det første opgør mod Besiktas. Der er kampstart klokken 18.00 i Tyrkiet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

Det er op ad bakke for AaB, der skuffede i premieren mod Lyngby og har mange på skadeslisten. SønderjyskE står med go...

Mere Superliga

Fokus