• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Robert Lewandowski og Bayern sejrede sikkert over Schalke

Foto: Getty Images

Robert Lewandowski scorede hattrick, da Bayern München besejrede Schalke 04 uden problemer.

Af Victor Risager

Bayern München skuffede i sæsonpremieren mod Hertha Berlin, hvor det kun blev til ét point, men lørdag hentede de sæsonens første sejr, da de besejrede Schalke 04. 

Det sluttede 3-0 til Bayern, hvor Robert Lewandowski scorede samtlige mål.

Polakkens første scoring kom på straffespark. Schalkes Jonjoe Kenny nedlagde nemlig Kingsley Coman i Schalke-feltet, og det gav Lewandowski chancen fra ellevemeterpletten, hvor han ikke svigtede.

I anden halvleg fordoblede han sin måltotal, og det gjorde han med en smuk frisparksperle, som han krøllede ind bag Schalke-keeperen Alexander Nübel.

Robert Lewandowski fik fuldendt sit hattrick et kvarter før tid, da han sendte bolden i nettet for tredje gang efter fint forarbejde af Kingsley Coman.

I opgøret blev det også til debut i Bayern München-trøjen for både Phillippe Coutinho og Ivan Perisic, men ingen af dem kom på opgøret.

Det sluttede med en 3-0-sejr til Bayern München, der nu har fire point efter to kampe og er nummer fire i Bundesligaen. Schalke 04 har til gengæld blot ét point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.