• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Robert Skov købt for stort millionbeløb: Overvejer at bruge ham som back

Foto: Getty Images

Danske Robert Skov scorede i sidste sæson 29 Superliga-mål - flest nogensinde i en sæson. Men i tyske Hoffenheim overvejer de at spille danskeren mere som back.

Af Kenneth Jensen

Han er 23 år og har et fantastisk venstre ben, men det kunne lyde til, at den tidligere FC København- og Silkeborg-spiller Robert Skov ikke skal gøre sig de store forhåbninger om at lave mange mål i denne sæson.

For selv om han hakkede 29 Superliga-mål ind i sidste sæson for FC København, og tyske Hoffenheim brugte et stort millionbeløb på at hente danskeren denne sommer - omkring 75 millioner kroner - ligger det i kortene, at Robert Skov skal længere tilbage på banen at spille.

Mandag aften i udekampen mod Wolfsburg var Skov med fra start, men på en uvant position som venstre back, og selv om han gjorde det fint og havde et markant hug på undersiden af overliggeren, er det ikke en position, Skov er naturlig på, eller har spillet meget på. En position, som man tænkte, Skov spillede mere af nød end noget andet.

Men det var det måske slet ikke.

- Vi har haft ideen omkring Robert Skov i noget tid nu. Han har udviklet sig godt, og han havde en god kamp mod Wolfsburg. Det kan være, vi spiller ham på positionen igen, siger Hoffenheim-træner Alfred Schreuder på et pressemøde før kampen mod Borussia Mönchengladbach.

Danskeren står indtil videre noteret for en enkelt assist i sæsonen - den kom i sejren 3-2 hjemme over Werder Bremen. Indtil videre har Skov spillet i fire af fem kampe i Bundesligaen, hvoraf de tre har været fra start.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020