Robert Skov med mål og assist i Hoffenheim-nederlag

Robert Skov scorede et mål og lagde op til et andet, da Hoffenheim tabte til Augsburg fredag aften.

Robert Skov startede inde og imponerede, men det var ikke nok for Hoffenheim, der skuffede og tabte til Augsburg på hjemmebane i Bundesligaen fredag aften.

Robert Skov scorede ellers efter knap 15 minutter, da han modtog bolden på kanten af feltet, og herfra trykkede han af og sendte en hård flad afslutning i mål. Dermed udlignede den tidligere Superliga-topscorer til 1-1, da Philipp Max havde bragt Augsburg foran få minutter forinden.

Det var Robert Skovs andet mål i Hoffenheim, men det var ikke nok til at sikre Hoffenheim point.

For selvom der ikke blev scoret yderligere før pausen, viste Augsburgs Florian Niederlechner sig frem i anden halvleg. Først fremtvang han et straffespark efter 51 minutter, som Philipp Max tog sig sikkert af, og fem minutter senere sendte han en flot stikning i dybden til finske Fredrik Jensen, som sendte bolden i mål med en kølig afslutning.

Ti minutter før tid markerede Robert Skov sig imidlertid igen, da han sendte et skarpt indlæg ind i boksen, hvor Jurgen Locadia headede bolden i mål og reducerede.

Blot få minutter senere var Florian Niederlechner dog igen på spil, da han lagde op til Iagos 4-2-mål i et kontraangreb, og det blev kampens sidste scoring. Augsburg vandt dermed 4-2.

Augsburg er efter sejren nummer ti i Bundesligaen. Hoffenheim har ét point mere end Augsburg og er på ottendepladsen i rækken.

Se Robert Skovs mål i videoen øverst i artiklen.