• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Robert Skov scorede i Hoffenheim-remis

Foto: Getty Images

Robert Skov har bestemt ikke mistet evnen til at sende bolden i kassen efter skiftet til tysk fodbold. Lørdag bragede han Hoffenheim i front i 1-1-kampen mod Paderborn.

Af Oliver Okstrøm

Mens vi må vente en uges tid mere i Danmark, så er de nu i gang med deres anden spillerunde efter coronapausen i den tyske Bundesliga. Her blev det til en danskerscoring, da Robert Skov fandt netmaskerne for Hoffenheim denne lørdag.

Det skete i opgøret mod Paderborn på udebane, hvor man knap skulle vente i fire minutter på, at den tidligere Superliga-topscorer fik hamret bolden i kassen til 1-0 for sit hold efter opspil fra højresiden, hvorefter Kaderabek sendte bolden ind foran mål, hvor Robert Skov kunne sende bolden højt og hårdt i netmaskerne med sit ellers normalt kolde højreben.

Læs også:Nagelsmann: Poulsen er ude af krisen

Paderborn fik siden udlignet til 1-1, som også blev kampens resultat.

Robert Skovs mål var hans fjerde scoring i Bundesligaen, og var i dagens anledning flyttet længere frem på banen i forhold til pladsen som wingback, som han førhen har spillet for Hoffenheim.

Læs også:Robert Skov er færdig som back: Han er ekstremt farlig

Målet fra Skovs side kan ses øverst i artiklen.

For en anden Bundesliga-dansker kom der dog tre point på kontoen. Dortmund havde Thomas Delaney med fra start, hvor han fik 82 minutter på banen for de hvepsefarvede i deres 2-0-sejr på udebane over Wolfsburg. Endnu en gang, hvor Dortmund viste stor kontrol, som man også så i sidste uge mod Schalke.

Dermed er Dortmund ét point efter Bayern München i toppen af den bedste tyske række. Dog har Bayern én kamp mindre end Dortmund i skrivende stund.

Læs også:Berlin-derby i Bundesligaen: Det er sæsonens vigtigste kamp

Læs også:Jess Thorups guldfugl håber på Bundesliga-skifte

Læs også:Danskerduel i 2. Bundesligaen sluttede uden vinder

Superliga

Mere Superliga

Fokus