• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Rønnow har kontaktet agenten: Overvejer fremtiden efter Trapps ankomst

Foto: Getty Images

Den tidligere Brøndby-målmand Frederik Rønnow er sammen med sin agent vil at undersøge mulighederne efter Frankfurt har hentet Kevin Trapp tilbage på målmandsposten.

Af Oliver Okstrøm

Onsdag skiftede den tyske landsholdsmålmand Kevin Trapp på en permanent aftale til tyske Eintracht Frankfurt, der også har den danske keeper Frederik Rønnow i truppen. I sidste sæson var den nu tidligere PSG-målmand også i truppen, hvilket sendte danskeren på bænken i det meste af sæsonen.

Trapps tilbagevenden sætter derfor tankerne i gang hos Rønnow, og i et interview med TV2 Sport fortæller landsholdsreserven om situationen, som han ikke opfatter som optimal. Blandt andet fordi han er ramt af en skade i skulderen, som er kommet i opstarten af sæsonen.

- Jeg har talt med min agent om, hvilke muligheder der er, og på den baggrund kommer min skulderskade igen ubelejligt, siger Rønnow, som understreger, at det ikke er nok for ham, at han er på et succesfuldt hold, når han ikke bidrager.

Målet er derimod at få spillet fodbold, og nu skal han altså have fundet ud af, hvad næste træk skal være, forklarer han.

I forhold til skulderskaden, så regner han med, at han er den kvit i næste uge, hvorefter han igen kan være med til træningen i sin tyske Bundesliga-klub, ligesom han også håber på, at han bliver udtaget til landsholdet, der spiller mod Gibraltar og Georgien i begyndelsen af september.

Frederik Rønnow skiftede i sommeren 2018 fra Brøndby til Frankfurt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020